La Maixerina

Serveis tecnològics per a la cultura i el turisme

En directe

onsortir.tv és la televisió per internet creada per La Maixerina amb la finalitat de retransmetre totes aquelles activitats relacionades amb l’oci, la cultura i el turisme del nostre país.
onsortir.tv té una filosofia de funcionament flexible que permet adaptar-se als requeriments i particularitats d’institucions, entitats i empreses. Per això es desenvolupa per a cada projecte una proposta ajustada a les seves necessitats.

onsortir.tv no només té la capacitat de produir el senyal de l’esdeveniment en directe, sinó de produir-lo amb qualitat. L’experiència de la productora és una garantia de qualitat, ja sigui per l’organització del rodatge, la coordinació, la realització i la producció.

El software de la plataforma ofereix la millor qualitat d’imatge per internet, des d’un mínim de 256 kb fins a codificacions en directe a 1.200 kb.

Al llarg del temps, onsortir.tv s’ha especialitzat en dos grans tipus d’esdeveniments

– Les festes populars del nostre país, les d’interès local, nacional i universal. Per potenciar-les, per promocionar-les i per compartir-les amb tots aquells interessats en viure-les des de l’altra punta del planeta. A més a més, aquestes gravacions fan que tot aquest material de les retransmissió vagin conformant un arxiu real, una hemeroteca. audiovisuals que posem al teu abast:

En aquest servei, onsortir.tv és una televisió d’accés universal. Funciona de forma totalment gratuïta per a l’espectador, sense quotes ni registres.

Altres esdeveniments i actes com les presentacions de productes (tan públiques com privades), congressos, cursos, concursos, competicions esportives, i un llarg etcètera.

En aquest servei, es pot decidir si l’emissió que s’ofereix és o no una televisió d’accés universal. La retransmissió es pot fer des de la pàgina del client (amb un altre servidor) i funcionar o bé de forma totalment gratuïta per a l’espectador, o bé a través de quotes i registres (això anirà en funció del tipus de contingut que s’emeti).