La Maixerina

Serveis tecnològics per a la cultura i el turisme

Suports

La innovació en els continguts turístics dels territoris es veu limitada habitualment pels formats tradicionals amb què ens dirigim als turistes (fulletons, rètols, guies…). L’àudioguia utilitza l’escolta. Diverses experiències demostren que augmenten el temps de visita i faciliten una major comprensió de la informació. A més, apel.len a l’entreteniment permetent una major proximitat i satisfacció dels visitants.

Les àudioguies admeten diversos suports. Des dels més tradicionals a través d’aparells reproductors específics i que són proporcionats físicament a cada usuari fins a les guies que es descarreguen en format mp3 per mitjà de webs i esdevenen un recurs divulgatiu complementari.

Recentment, el turisme 2.0 ha significat l’aparició de guies sonores creades lliurament pels usuaris en format de podcast.

La Maixerina t’assessora en l’elecció dels formats que van vinculats a l’experiència que vulguem oferir i a les diferents opcions econòmiques, incloent la creació d’un espai 2.0 per a audioguies.

A més, realitzem campanyes específiques de promoció als mitjans de comunicació i a Internet.