La Maixerina

Serveis tecnològics per a la cultura i el turisme

Producció

Les guies en suport àudio són principalment un recurs d’aprenentatge basat en l’escolta. Presenten en general dues alternatives diferenciades:

– Les àudioguies orientades al públic general. Faciliten una nova relació amb el territori i entre els seus valors destaca l’entreteniment. Els continguts es dissenyen per mitjà de diversos recursos orientats a la divulgació incloent juntament amb la visió general anècdotes, personatges, sons, etc.

– Les àudioguies especialitzades. Es tracta de guies temàtiques o recorreguts físics que permeten aprofundir en el coneixement d’algun dels eixos turístics del territori. Entre les seves utilitats destaca la possibilitat de posicionar determinats arguments turístics com l’arquitectura, la literatura, la historia del territori, etc.

Les àudioguies es componen de diversos documents sonors indexats temàticament o geogràfica. Inclouen una introducció general que serveix també de via de promoció a Internet.

La Maixerina amb la seva xarxa de col.laboradors intervé en tot el procés de creació de la guia. Des de la seva conceptualització al desenvolupament i implantació. L’objectiu és assessorar-te en aquest entorn encara desconegut i que puguis optimitzar el producte en el marc de l’estratègia turística.