La Maixerina

Serveis tecnològics per a la cultura i el turisme

E-mail màrqueting

L’e-mail màrqueting que proposa La Maixerina, a diferència del que tantes vegades succeeix, no és spam. És un programa complex de promoció i fidelització.

Per a la creació de la llista de destinataris, mira primer on arribes de manera natural. Sense compra de dades. Cerca subscripcions per diversos mitjans (web, flyers, etc.), on s’especifiqui clarament què implica i els avantatges. Si es pot incentivar amb una recompensa, molt millor. No facis res sense el consentiment dels receptors.

Dissenya la campanya. Quins objectius busques? Analitza la imatge. Pensa què vols comunicar. Els newsletters han d’admetre la versió text pla. Si no serà un esforç en va. Crea una versió de l’e-mail al teu bloc o web. Jerarquitza el que vols explicar. Inclou la opció “enviar a un amic” a tot allò que facis.

Avalua. Treu conclusions i aprèn. Compta el ratio de conversació i el de baixes. La viralitat i l’obertura. A la següent campanya aprofita els resultats de la primera. Segmenta, modifica objectius… afina cada vegada més.

La Maixerina fa tota aquesta feina per tu.