La Maixerina

Serveis tecnològics per a la cultura i el turisme

Desenvolupament web

Internet està transformant a gran velocitat la promoció turística. La Maixerina t’ofereix solucions a mida aportant al teu projecte les últimes tendències de disseny i programació.

Web corporativa. El primer pas en la teva presència a internet. Un recurs per donar-te a conèixer, enfortir la imatge i comunicar a tots els clients i visitants potencials allò que ofereixes.

Portal web. El pas necessari. Un lloc que, com els portals que marcaven les entrades de les ciutats, obre les múltiples possibilitats del teu projecte turístic. El portal és un espai dinàmic actualitzat periòdicament que conté un ampli volum de continguts de diversa naturalesa (productes, informació, punts d’interès, imatges, vídeo, etc.)

Bloc. L’alternativa. Un espai amb un gran nombre de funcionalitats que adaptem a les necessitats de promoció turística i que podràs utilitzar amb la màxima llibertat, des de les opcions gratuïtes fins a les de pagament.

Els nostres serveis inclouen la consultoria (anàlisi de necessitats, tendències turístiques, DAFO…), el posicionament en cercadors, la consecució d’estàndars multinavegador i multiresolució.