La Maixerina

Serveis tecnològics per a la cultura i el turisme

Internet Service Provider

Els serveis ISP (Internet Service Provider) són els serveis d’accés Internet. Et connectem a la xarxa i hi afegim tot el conjunt de serveis relacionats.

– Allotjament web. L’allotjament web o hosting permet emmagatzemar les pàgines web en un servidor. Des del Parc Tecnològic de València et donem accés permanent a la xarxa. La Maixerina disposa de diferents plans d’allotjament adaptats a les diverses necessitats, en funció de l’espai, base de dades, tipus de continguts (vídeo, blocs, etc.)

– Correu electrònic. Els correus electrònics vinculats als teus dominis. Quants comptes necessites? Quant espai? Les aplicacions inclouen webmail, antivirus, filtre d’SPAM, catch-all (captura tots els correus vinculats al teu domini encara que no existeixi com a compte de correu, evitant la pèrdua de missatges), autoresposta, compte desactivat, redirecció, etc.

– Gestió de dominis. El domini és la teva direcció a internet. El domini està format d’un nom i una extensió que pot ser genèrica, territorial o patrocinada. El registre és important perquè t’assegura la propietat de la teva marca a internet o et permet disposar d’una paraula fàcil de recordar que t’assegurarà visites. T’oferim el servei de registre de dominis i també pots confiar-nos la gestió: redirecció web, redireccions de correu, pàrquing per a web en obres; modificació de zones per a crear subdominis; gestió de contactes; i gestió de DNS.