La Maixerina

Serveis tecnològics per a la cultura i el turisme

Web 2.0

El turisme 2.0 (travel 2.0) és un concepte que pretén aplicar al sector tots aquells elements interactius i de relació que darrerament centren bona part de les activitats dels usuaris d’internet, esdevinguts el centre de dinamització de la xarxa.

Desenvolupem la teva xarxa social de turisme a través d’aplicacions col.laboratives que s’incorporen a un portal existent o bé amb la creació de nou de webs socials adaptats a cada necessitat.

Cal tenir en compte que les webs socials no tenen només una lògica tecnològica sinó que sobretot depenen de les noves pautes socials i culturals. Per això, La Maixerina ha desenvolupat una metodologia pròpia per a la creació d’aplicacions col.laboratives. L’objectiu és combinar les novetats i innovacions tecnològiques amb la generació de nous discursos turístics i territorials, tant per a empreses com per a administracions, partint del comportament dels usuaris a internet i dels nous perfils del consumidor turístic.

A més a més, t’assessorem i donem forma a la teva presència als múltiples mitjans socials que existeixen i aniran sorgint. Aquests espais digitals, sota una identitat comuna i connectats entre ells, esdevindran potents nodes d’interacció que et donaran a conèixer i fidelitzaran els visitants a partir de la idea de comunitat.