La Maixerina

Serveis tecnològics per a la cultura i el turisme

Posicionament (SEO)

L’optimització del posicionament a cercadors més conegut com a SEO (Search Engine Optimization) ocupa un paper principal en la promoció turística. Es tracta d’una qüestió complexa pels algoritmes de posicionament, la mateixa densitat de la xarxa i la presència de moltíssims agents que estan intentant exactament el mateix objectiu: aparèixer a la primera o segona pàgina dels principals cercadors d’internet.

La Maixerina disposa d’una metodologia pròpia per a la millora del posicionament de la teva web que principalment intenta que aquest posicionament s’aliniï amb l’estratègia de promoció turística.

– Diagnòstic. Anàlisi inicial de l’estructura del web, antiguitat, domini, pàgines, PageRank, etc.

– Paraules clau. Anàlisi de les paraules clau de posicionament per al nostre web, competidors, sector i territori. Determinació de les paraules clau que cal posicionar en funció de l’estratègia de promoció.

– Optimització del web. Modificació de MetaTags, canvis d’estructura, generació de nous continguts, millora de sitemap, etc.

– Alta a cercadors i directoris. Alta als cercadors i directoris de referència per millorar els enllaços entrants evitant, si és possible, les penalitzacions dels motors.

La Maixerina també gestiona campanyes específiques per a Google Adwords.

El SEO és per a la web turística una inversió necessària que exigeix una despesa inicial però proporciona evidents beneficis concretats amb un fort augment del trànsit d’entrada i un major coneixement de marca i productes. Per això et proposem una campanya transparent en què decideixis quines són les actuacions prioritàries i puguis visualitzar-ne els resultats.